JANI
PULKKINEN


Intohimoni fitness -lajeihin ja kehonrakennukseen on ollut pitkään motivaattori elämässäni. Koko lapsuuteni ja nuoruuteni kärsin merkittävästä ylipainosta ja virheellisestä suhtautumisesta ruokaan.

17 -vuotiaana päätin vain etten halua olla enää liikalihava. Laihdutin päättömästi 36kg, jonka seurauksena olin vain laiha. Tästä syntyi palo aloittaa lihasten kasvatus ja lopulta kehonrakennus. Koko alkumatkani on ollut yhtä oppimista epäonnistumisten ja kokeilujen kautta. Viimein tajusin ottaa itselleni ammattitaitoisen valmentajan. Nyt kolme valmentajaa ja useampi vuosi kokemusta rikkaampana olen valmis auttamaan myös muita.

Tiedonjanoni ei lopu koskaan ja kehitän itseäni jatkuvalla opiskelulla ja mielenkiinnolla lajeja ja niiden kriteereitä kohtaan. Fitness -maailma muuttuu jatkuvasti, ja on tärkeää pysyä muutoksen mukana. Tämän takia perustimme uuden, nuorekkaan tiimin. Nuorekkaassa ja jatkuvasti kehittyvässä lajissa on pakko pysyä aallonharjalla, eikä jättäytyä vanhoihin tapoihin.

Olen auttanut kilpailijoita, sekä kilpailukauden ulkopuolella, että kisadieeteillä. Otan myös valmennukseeni yleisestä hyvinvoinnista ja lihaskunnosta kiinnostuneita henkilöitä!


Koulutus

FISAF Kuntosaliohjaajan Peruskoulutus
FISAF Kuntosaliohjaajan Lisenssikoulutus
FAF Personal Trainer Koulutus
YO-MerkonomiLUUKAS
LINDEMAN


Mun nimi on Luukas Lindeman ja toimin Team Warriorsin vastuuvalmentajana. Henkilökohtainen urheilutaustani on monipuolinen. Kilpaurani alkoi 6-vuotiaana painilla ja aikuisiän kynnyksellä mukaan astui thainyrkkeily ja vielä myöhemmin brazilialainen jiujutsu, lukkopaini sekä vapaaottelu. Jalkapalloa ja salibandyä tuli ohessa pelattua 3.divisioonassa. Fitneksen pariin siirryin 2014. Heille, jotka tuntevat mut ei tullut yllätyksenä, ettei sekään laji pysynyt vain harrastuksena vaan muuttui omalta osaltani kilpaurheiluksi 2015. Olen kilpaillut sekä classic bodybuildingissä että men’s physiquessa saavuttaen SM hopeaa (CBB) sekä Fitness Classic pronssia (MP).

Olen valmentanut kamppailulajeissa ja nykyään myös Fitneksessä. Olen käynyt Suomen Fitnessurheilu Ry:n virallisen 1. Tason valmentajatutkinnon ja olen viittä vaille valmis AMK-sairaanhoitaja. 2.tason valmentajatutkintoa olen suunnitellut käyväni vuoden 2020 alussa. Valmentajana olen monipuolinen ja valmennan aina terveys edellä. Yhdistän valmentamisessa teoriassa opittua ja käytännön kokemuksen tuomia metodeja. Osaan olla erittäin vaativa, mutta kuuntelen myös urheilijaa. Mielestäni yksi tärkein asia valmennussuhteessa on molemminpuolinen luottamus sekä kunnioitus. Valmennettavani kuvailevat mua valmentajana seuraavasti:

Ammattitaitoinen ja tsemppaava!☺ -Iida

Luotettava ja ammattitaitoinen valmentaja jonka kanssa on helppo luoda oma turvallinen kehittymisen tie ja ympäristö omia tavoitteita kohti. Luonteeltasi olet hyväsydämminen, huumorintajuinen ja hyvä kuuntelemaan ja keskustelemaan. -Ida

As a coach, Luukas inspires me to keep working hard toward my fitness goals. Luukas taught me about nutrition and helped me to make the smartest decisions, always eating healthy when cutting and bulking. He showed me the safest and most effective form to avoid injury and make sure all my hard work pays off. He is a true teammate and I’m glad to have him in my corner. - Andy

Olen ollut erittäin tyytyväinen Luukaksen antamaan valmennukseen. Luukas tuntee valmennettavansa ja tietää, mitä kukin tarvitsee. Luukas osaa motivoida valmennettaviaan ja palaute on suoraa. Hän on luotettava, esimerkillinen ja osaa perustella asiat selkeästi. Luukaksen valmennustapa on todella rauhallinen, kuunnellen valmennettavan toiveita. Ei voi, kun suositella - Johanna


Koulutus

AMK Sairaanhoitaja
Suomen Fitnessurheilu Ry Virallinen Valmentaja


EMMI
NENONEN


Olen kilpaillut Suomen Fitnessurheilu Ry:n alaisissa kilpailuissa Bikini Fitness -sarjoissa jo neljä vuotta. Kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuita on takana jo yli 20. Mukaan mahtuu muutama Suomenmestaruus, ensimmäisenä suomalaisena tupla-overall -voitto, sekä useita top 6 ja top 3 sijoituksia kansainvälisissä kilpailuissa. Syksyn 2019 kisakaudella ansaitsin myös Madridin Diamond Cup voitollani IFBB Elite Pro -kortin ja kilpailu-urani jatkuu Pro -puolella.

Nyt olen oppien osalta siinä pisteessä, että haluan auttaa myös muita pääsemään tavoitteisiinsa ja toteuttamaan unelmiaan.

Suoritan tällä hetkellä SFU:n Fitnessvalmentaja -koulutusta, ja otan valmennukseeni pääasiassa Wellness -sekä Bikini Fitness -kilpailijoita.

Toimin myöskin tiimin poseerausvalmentajana ja minulta saa erikseen poseerausvalmennusta ryhmässä tai yksilötasolla.


Koulutus

Suomen Fitnessurheilu Ry. Fitnessvalmentaja (2020)
Ylioppilas


ONCE YOU BECOME FEARLESS. YOU BECOME LIMITLESS.